Pályázat

Sajtóközlemény

A Celpex Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” tárgyú felhívásra GINOP-2.1.7-15-2016-00974 azonosító számon regisztrált.
A Prototípusfejlesztés a Celpex Kft-nél című és GINOP-2.1.7-15-2016-00974 azonosító számú projekt, melynek támogatástartalma 116 652 981 Ft., 2018. 04. 02. napon a megvalósítás időszakába lépett.
A projekt célja olyan célgépek fejlesztése, tervezése, építése, melyek jövőbeli gyártókapacitása piaci hiányt fed le, és munkahelyeket teremt. A projekt keretén belül megvalósítandó feladatok precíz szerszámozottságot és megmunkáló gépeket követelnek meg. Az elkészülő berendezéseket a fejlesztés során folyamatosan pontosítani, finomítani és tesztelni kell. A célként kitűzött végtermék minősége megköveteli a maximális precizitást.


Ezek fényében a projekt keretén belül CNC forgácsológépek, és a használatukhoz alkalmazható legkorszerűbb alkalmazások kerülnek beszerzésre. A célkitűzések megvalósításához a feladat kapcsán - újszerű megközelítésben - a gyártás és összeszerelés, valamint a végellenőrzés eseményeinek korszerűsítése és összehangolása biztosítja a rendhagyó tartalmat.

Elérhetőségek

CELPEX Kft.
8200 Veszprém, Hrsz.: 1959/63 Piramis u.11.
E-mail: celpex[kukac]celpex.eu

Adatkezelési Tájékoztató

Hírlevél feliratkozás

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az iparági újdonságokról, cégünk legfrissebb híreiről első kézből!