Pályázat sajtóközlemény

Kategória: Egyéb Írta: Fehér NorbertSajtóközlemény

A Celpex Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” tárgyú felhívásra GINOP-2.1.7-15-2016-00974 azonosító számon regisztrált.
A "Prototípusfejlesztés a Celpex Kft-nél" című és GINOP-2.1.7-15-2016-00974 azonosító számú projekt, melynek támogatástartalma 116 652 981 Ft., 2018. 04. 02. napon a megvalósítás időszakába lépett.
A projekt célja olyan célgépek fejlesztése, tervezése, építése, melyek jövőbeli gyártókapacitása piaci hiányt fed le, és munkahelyeket teremt. A projekt keretén belül megvalósítandó feladatok precíz szerszámozottságot és megmunkáló gépeket követelnek meg. Az elkészülő berendezéseket a fejlesztés során folyamatosan pontosítani, finomítani és tesztelni kell. A célként kitűzött végtermék minősége megköveteli a maximális precizitást.


Ezek fényében a projekt keretén belül CNC forgácsológépek, és a használatukhoz alkalmazható legkorszerűbb alkalmazások kerülnek beszerzésre. A célkitűzések megvalósításához a feladat kapcsán - újszerű megközelítésben - a gyártás és összeszerelés, valamint a végellenőrzés eseményeinek korszerűsítése és összehangolása biztosítja a rendhagyó tartalmat.

Pályázat